https://currentworks.com.tr/ olarak, sitemize katkı veren paydaşlarımızın izin vermedikleri bilgilerini üçüncü şahıslarla paylaşmayacağımızı, sitemizde kopya ve izinsiz içerik barındırmadığımızı taahhüt eder ve site içeriğinin izinsiz kopyalanamayacağını belirtiriz. Sitemizde yer alan yazılar ve yorumlar, yazarlarının kişisel görüşlerini yansıtmakta olup hukuki bir anlam ifade etmezler ve bu yazılar ile yorumlar nedeniyle site sahibine sorumluluk yüklenemez. Sitemize giriş yapan her misafir, bu kuralları kabul etmiş sayılır.

 

Şirketimiz Google DoubleClick hizmetleri ile Facebook reklamcılık hizmetlerini kullandığından Google   ve Facebook’  un reklamcılık politikalarına uygun şekilde hizmet verilmektedir. 

 

Ülkemizde halen yürürlükte olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na göre; ilgili kişilerin kişisel verilerinin işlenmesi için öncelikle açık rızalarının alınması gerekir. Ancak Kanun’un 5 ve 6’ncı maddelerinde sayılı kişisel veri işleme şartları mevcut ise artık açık rıza alınmasına gerek bulunmamaktadır.

 

Web sitemiz açısından ziyaretçilerimiz olan ilgili kişilerin ayrıca aydınlatılması da gerekir.

 

Ziyaretçilerimize aydınlatma metnimizi sunduktan sonra ve kişisel verilerini işlemeden önce (gerekmesi halinde) açık rızalarını almadan onları kişisel verilerini işlemiyoruz. Bunun için sitemize girdiğinizde, ilk olarak aydınlatma metnimizi okumanızı öneririz.

Lütfen aydınlatma metnimize göz atın ve kişisel verilerinizin işlenmesi için hangi hallerde nasıl açık rızanıza ihtiyaç duyduğumuzu öğrenin. Bilmelisiniz ki; açık rızaya dayalı kişisel verilerinizi sitemize girdiğiniz anda değil, işlememiz için açık rıza verdiğiniz anda ancak işlemeye başlayabiliriz.

Kullanıcılar, Google’ın reklam hedefleme hizmetlerinden   “Google Reklam Ayarları”  nı kullanarak vazgeçebilirler.

Kullanıcılar, Facebook reklam hedefleme hizmetlerinden “Facebook Reklam Ayarları”  nı kullanarak vazgeçebilirler.

Kullanıcılar, internet tarayıcılarındaki çerezlerden tarayıcılarının ayarlarını düzenleyerek vazgeçebilirler.

Kullanıcılar, birçok farklı şirketin çerezlerinden tüketici seçim araçlarıyla vazgeçebilirler.

Yazıların altında yer alan YORUM/İLETİŞİM bölümünden bize ulaşırken doldurduğunuz formda yer alan adı soyadı ile e-posta bilgisidir ki; bunlarla ilgili açıklamaları yine aydınlatma metnimizde bulabilirsiniz.

Bu gizlilik politikası, tarafınıza herhangi bir bildirimde bulunulmaksızın güncellenebilir. Bu nedenle, bu gizlilik politikasını belirli aralıklarla yeniden gözden geçirmeniz önerilmektedir.

Bu gizlilik politikası, 28.03.2022 tarihinde güncellenmiştir.

Aydınlatma metnimiz için lütfen tıklayınız: https://currentworks.com.tr/current-works-medya-teknoloji-a-s-aydinlatma-metni/